Nye elever

MENSORE (VELKOMMEN) i KEIKOKAN karate kobudo Ryu.


På denne side har vi samlet forskelligt information til dig, der overvejer at starte, eller lige er startet i KEIKOKAN.

KARATE: 
Klubben tilbyder træning i traditionel Okinawa karate, for elever fra 10 år og opefter. Den stil vi træner er shorin-ryu som kan dateres helt tilbage til 1733. For børn under 10 år, er det muligt at starte på et tumlehold, som mest er sjov og leg forud for egentlig karate træning.

KEIKOKAN er hovedskole i Danmark for organisationen Shorin-ryu shorinkan som ledes af Hanshi Judan Shugoro Nakazato 10. Dan`s efterfølger som er hans søn, Minoru Nakazato sensei 9. Dan og vores shihan er udnævnt af Hanshi Nakazato til at forestå alt shorinkan træning i Danmark.
 
Vi deltager kun undtagelsesvis i stævner og er altså IKKE en sports karate klub.

Karate kan trænes af alle med et godt udbytte ikke bare i dojo, men også i sin hverdag, da træningen giver en fysisk og mental overskuds situation, man kan sagtens træne selv om man er blevet ældre og blot ønsker motion eller ønsker at kunne føle sig mere sikker i sin hverdag.

KOBUDO:  
Kobudo (forståelse for de gamle våben) trænes som en integreret del af karaten når man bliver mere øvet og opnår højere grader, dette er en nødvendighed for at forstå mange af de gamle og skjulte karate teknikker.

Klubben er behjælpelig med at anskaffe de nødvendige tilladelser og også med at anskaffe diverse træningsudstyr, MEN anskaffelse sker for elevens regning.

TRÆNINGSTIDER OG STEDER:

 

Mandag: kl. 17.20 - 17.55 Tumle-kids 5-6-7 år.
Mandag: kl. 18.00 - 19.00 Nye - Let øvede. (Nye - 6 kyu)
Mandag: kl. 19.00 - 20.00 Øvede/sort. (5 kyu - sortbælte)

Onsdag: kl. 17.00 - 17.55 Tumle-kids 8-9 år.
Onsdag: kl. 18.00 - 19.00 Nye - Let øvede. (Nye - 6 kyu)
Onsdag: kl. 19.00 - 20.00 Øvede/sort. (5 kyu - sortbælte)

Torsdag: kl. 17.00 - 18.30 Sortbælt træning. 

Torsdag: kl. 18.30 - 20.00 Kobudo. (våbentræning) min. 14år.


Fredag:   kl. 17.00 - 20.00 Selvtræning.


Træningen foregår i bordtennishallen i vestamagerhallen mandag, onsdag og torsdag. Der er træning hele året når skolen er åben,i sommerferien trænes en gang ugentlig onsdage kl. 18.00-19.30. dog ikke i juli hvor hallen har LUKKET. Bortset fra uge 29 hvor klubben holder GASSHUKU (sommerlejr). (hallen er LUKKET i hele Juli).

Gasshuku:
Klubben afholder hvert år sommerlejr Gasshuku i uge 29, dette er en lagt an som en familielejr hvor pårørende er velkommen. Gasshuku består af hård træning og masser af hygge og god mad. Masser af aktiviteter og pligter, masser af samvær. Klubben anbefaler alle at deltage i sommerlejren. 

Graduering:
Graduering (bælteprøve) afholdes 3 gange om året, hvoraf den ene ligger på GASSHUKU (sommerlejren), denne graduering er den eneste graduering eleverne er 100 % sikre på at kunne komme op på, naturligvis under forudsætning af at man deltager i hele gasshuku. Ved de øvrige gradueringer er det Shihan's og alene shihan`s vurdering om eleven kan gå op, og eleverne får besked af Shihan Tom eller Sensei Jim ca. en måned før gradueringen om man er klar til at gå op. Det er et krav man skal have trænet min. 80% siden sidste graduering. Da der er mange ting der indgår i vurderingen kan man ikke forvente at blive gradueret samtidigt som øvrige elever, eller kammerater som man er startet sammen med. Karate har en meget individuel udvikling, hvor nogle er hurtigere klar end andre, så selv om man træner lige flittigt vil der være forskel på hver person, ligeledes vægtes de fysiske teknikker anderledes ved personer over 40 år. Man er aldrig sikker på at kunne bestå en graduering selv om man har fået lov at gå op, det er ingen skam ikke at bestå en graduering, det fortæller bare at der er noget der skal arbejdes mere med. 

Sortbælte graduering kan kun foregå på gasshuku eller ved træningsophold i udlandet, ved disse høje grader skal alt være perfekt, ellers er det nødvendigt med en 3 eller 6 mdrs. ventetid på graden, hvor man så skal bevise at man har rettet de ikke accepterede punkter, eller i værste tilfælde kan man først gå op 12 måneder efter. I karate kan man ikke bare få sit bælte fordi man har trænet længe, har mange penge, har masser af charme og lækkert hår, man skal gøre sig fortjent til det ved at kunne sine ting fysisk og mentalt. Når man består brunbælte, forventes det, at man som elev også selv tager ansvar for sin træning og udvikling indenfor karate. 

Gradueringspriser: 
10 – 1 kyu inkl. bælte/snip 200,- kr..
1. Dan. 1500kr.
2. Dan. 2000kr.
3. Dan. 2500kr.
4. Dan. 3000kr.
5. Dan. 4000kr.
6. Dan. 5000kr.
Sortbælte med navn. 700kr. 
Klubmærke (det der sidder på GI) 125,- kr.

Kontingent:
Tumlebørn (under 10 år): 100 kr. pr. måned (der betales for 6 mdr. af gangen)
Børn og unge (op til 25 år): 125 kr. pr. måned (der betales for 6 mdr. af gangen)
Voksne: 200 kr. pr. måned (der betales for 6 mdr. af gangen)
Voksne/unge: 100 kr. pr. måned, hvis kun Kobudotræning ønskes 

Kontingent betales for 6 måneder af gangen, (jan. - juni.) forfald 15 januar og (juli - dec.) forfald 15 juli.                    Der indbetales til klubbens bankkonto i Danske Bank. Derudover betales et indmeldelses gebyr på 200 kr. Dette dækker administration samt klub/organisations mærker. 

Bankforbindelse:
Danske Bank, Reg. nr. 1551 kontonr. 10240336 

Forsikring: 
Klubben har ingen ansvarsforsikring, det er derfor på eget ansvar at deltage i klubbens aktiviteter. 

Regler for adfærd i Dojo:
  1. Man møder i god tid, så man kan være omklædt inden træningen starter, smykker må ikke bæres.
  2. Dojo må IKKE betrædes med udendørs fodtøj.
  3. Man bukker både når man træder ind i eller forlader Dojo.
  4. Når shihan eller sensei træder ind i Dojo, kommanderer højeste grad, Rei, og alle bukker.
  5. Alle viser hinanden gensidigt respekt og høflighed ved korrekt tiltaleform, shihan, sensei, sempai, san.
  6. Afbryd aldrig undervisningen, har du spørgsmål så ræk fingeren op så shihan, sensei, sempai kan se det.
  7. Kommer man for sent til træning, sidder man selv i mokuso og varmer op, derefter afventer man tilladelse fra shihan, sensei, sempai til at deltage i træningen.
  8. Når træningen starter og der kommanderes mokuso, forlader alle andre end eleverne Dojo.
  9. Er man syg/skadet SKAL shihan, sensei, sempai informeres inden træningen påbegyndes.
  10. Voldelig eller nedladende/ydmygende opførsel over for andre KAN resultere i eksklusion af klubben. 

Informationer:
Alle elever/forældre bør holde sig informeret via hjemmesiden: www.keikokan.dk, da informationer primært gives via hjemmesiden eller på Facebook siden. https://www.facebook.com/pages/Keikokan-Karate-Kobudo-Ryu/25017431825?fref=ts  

Velkommen og god fornøjelse med træningen

KEIKOKAN KARATE KOBUDO RYU

Til forside

Kontaktinformationer

Keikokan Karate Kobudo Ryu

2770 Kastrup

cvr: 29892032

Reg.nr. 1551 kontonr. 10240336

 

Shihan Jim Vollesen

Telefon: 21 23 35 02

j.vollesen@youmail.dk

Keikokan Karate Kobudo Ryu  //  Suezvej 18  //  2770 Kastrup  // 21233502  //  j.vollesen@youmail.dk