NYT FRA BESTYRELSEN

(1. juni 2016 11:45)

Kære alle 

Hermed et lille nyhedsbrev fra Keikokan-Karate-Kobudo-Ryu.

 

INFORMATION FRA KLUBBEN:

Vær opmærksom på, at al information fremover formidles via Facebook. Facebook-gruppen kan findes ved at søge på: Keikokan Karate Kobudo Ryu eller via følgende link: https://www.facebook.com/Keikokan-Karate-Kobudo-Ryu-25017431825. Ændringer i træningstider, samt aktiviteter med tilmelding vil desuden fremgå af opslagstavlen i hallen.

 

SOMMERLEJR og -TRÆNING.

I skolernes sommerferien er der træning en gang om ugen: onsdage fra kl. 18 til 19. Der er dog ingen træning i juli måned, men naturligvis sommerlejr i uge 29. 

Program og tilmelding til sommerlejr er vedlagt. Bemærk at festen lørdag også er for tumlekids og familie.

 

MEDLEMSOPLYSNINGER:

Ændringer i medlemsoplysninger samt udmeldelser skal sendes til: najakirkeby@hotmail.com. Der vil i næste uge blive lagt lister i hallen, så I kan tjekke jeres medlemsoplysninger og notere ændringer og mangler. 

 

KONTINGENT - restancer:

De som endnu mangler kontigent for første og/eller andet kvartal bedes indbetale denne uge. Mærk venligst alle indbetalinger med periode og navn.

 

KONTIGENT - andet halvår:

Bestyrelsen har besluttet, at fra 1. juli skal tumlekids indbetale pr. halvår i stedet for pr. kvartal. Det letter administration og opfølgning på kontingentindbetalinger.

Således skal alle betale kontigent 1. juli for andet halvår. Niveauet på kontingent er uændret. Mærk venligst indbetaling med navn (fornavn + så meget af efternavn som muligt) eller anvend det medlemsnummer, som fremgår af listerne placeret i hallen fra næste mandag.

 

GENERELT INFO FRA BESTYRELSEN:

Bestyrelsen mødes igen i slutningen af juni. Her vil vi udover de faste punkter arbejde på en kalender med aktiviteter og lidt generelt information (retninglinjer og regnskab), som kan blive lagt på facebook. Vi har fået en postkasse i hallen og I er velkomne til at bruge denne til ideer, forslag, beskeder mm.

 

Vi håber I alle får god træning, en dejlig sommer og en fantastisk sommerlejr.

 

På vegne af hele bestyrelsen - Mange hilsner Naja 

Til forside

Kontaktinformationer

Keikokan Karate Kobudo Ryu

2770 Kastrup

cvr: 29892032

Reg.nr. 1551 kontonr. 10240336

 

Shihan Jim Vollesen

Telefon: 21 23 35 02

j.vollesen@youmail.dk

Keikokan Karate Kobudo Ryu  //  Suezvej 18  //  2770 Kastrup  // 21233502  //  j.vollesen@youmail.dk