GRADUERING

(5. marts 2016 15:43)

Graduering

 

Husk at melde dig til graduering…!!!

Alle elever på begynderholdet, samt på det øvede hold, der har passet deres træning (min. 80% af de ordinære træninger ) har mulighed for at gå op.

Husk at der ikke er nogen garanti for at bestå en graduering, det er op til dig selv at bevise at du har trænet nok og opnået de fremskridt der kræves.

Det er absolut ikke nogen skam at dumpe / få en kali grad, det indikerer bare at der er mere der skal arbejdes med, alle har jo forskellig udviklingsgrad, derfor kan man ikke forvente at alle på ens hold består hver gang.

Ved en graduering vurderes ens udvikling siden sidste graduering, samt at man behersker de teknikker som den nye grad kræver.

Man kan enten bestå rent, bestå med en kaligrad ( betyder at visse ting skal vises igen før næste graduering, men at man får det nye bælte / streg) eller man kan dumpe og må så vente med ny grad til næste graduering.

Shihan Tom & Sensei Jim

 

Tilmelding til graduering

 

Tilmelding og betaling kr. 140 inkl. bælte/streg, (hvid/lilla)                                                                                                           3. kyu og op (brun) dog 220 kr.                                                                              Tilmeldingseddel SKAL afleveres til Tom Shihan eller Jim Sensei samt betaling SKAL betales på             bank 1551 10240336                                     senest 8 april,                                                     (sensere tilmelding/betaling kommer man IKKE op).

HUSK er man i restance med kontingent kan man ikke gå op til graduering.

 

Gradueringen  foregår i Dojo i Vestamagerhallen                    fredag den 15 april kl. 18.00 præcis, familie/venner kan overvære gradueringen i absolut stilhed.

 

Held & lykke til jer alle sammen .

 

 

 

Shihan & Sensei

 

 

 

 

 

Navn: ______________________________________

Nuværende bælte str. og farve _________________

 

Jeg melder mig hermed til graduering fredag den 15 april kl. 18.00.

 

Denne seddel skal afleveres til Tom Shihan eller Jim Sensei  senest fredag den 8 april.

Eller på mail:

sensei@keikokan.dk

keikokan@hotmail.dk

 

 

 

Til forside

Kontaktinformationer

Keikokan Karate Kobudo Ryu

2770 Kastrup

cvr: 29892032

Reg.nr. 1551 kontonr. 10240336

 

Shihan Jim Vollesen

Telefon: 21 23 35 02

j.vollesen@youmail.dk

Keikokan Karate Kobudo Ryu  //  Suezvej 18  //  2770 Kastrup  // 21233502  //  j.vollesen@youmail.dk